Yhdeksän maissa lähdettiin katsomaan Frendit sarjan taloa, joka ei kyllä ollut mitenkään erikoinen nähtävyys.

20160510_100937.jpg

Siitä kävelimme vähän matkaa Magnolia leipomoon. Aivan älyttömän ihania leivoksia. Itse otin Redvelvet cupcaken ja Minttu otti jonkun suklaacupcaken.

20160510_103333.jpg

Tämän jälkeen lähdettiin etsimään yhtä halppiskauppaa. Ei meinaat löytää kaupan nimellä oikeaa paikkaa, mutta osoitteen perusteella mentiin sitten toiseen halppiskauppaan. 18st ja 19st välissä 6 avenuella on Bed Bath & Beyond. Samoista ovista kun menee, ylimmässä kerroksessa on TJMaxx. Sieltä löytää kaikkea kivaa todella halvalla. Vaatteita ja meikkejä yms. Pakko antaa kaupalle iso plussa,  sillä kun astuimme sisään, ovimies tervehti erittäin iloisesti ja myös muut työntekijät olivat erittäin iloisia. (Paitsi kassa, joka oli todella nyrpeä) erityismaininta siksi, koska lähes jokaisessa liikkeessä missä olen täällä käynyt, henkilökunta on todella väsyneitä ja tympääntyneitä. Monessa liikkeessä tulee sellainen olo, että anteeksi että olen asiakkaana täällä.

Rakennuksen alimmassa kerroksessa on vuorostaan Marshalls. Melkeinpä samanlainen halppiskauppa.

 

Matkalla näkyi hieno rakennus joka paljastui kuntosaliksi 😁

20160510_121413.jpg20160510_122605.jpg

Löydettii myös sattumalta Flatironbuilding. Sitäkää ei iha helposti huomaa 😊

Kauppojen jälkeen kävelimme 32 streetille, eli korea kadulle. Siellä etsimme sopivan ravintolan johon menimme syömään.

20160510_132443.jpg

Vatsat täynnä lähdimme metrolla Brooklyniin. Tarkoituksena oli löytää eräs kauppa, joka paljastui paikan päällä olevan aivan erilainen mitä oltiin luultu. Käytiin kuitenkin muutamassa kaupassa, kunnes palasimme metrolla Manhattanille ja jäimme 14 streetillä, eli Union Squarelle. Istuskelimme puistossa jonkun aikaa kunnes päätimme ottaa metron ja tulimme kämpälle. Huilasimme hetken kunnes lähdimme kävelemään 1 avenueta ylöspäin. Menimme noin 57 streetille asti, kunnes lähdimme takaisinpäin.

Olimme kämpälle hieman seitsemän jälkeen.

Päätettiin huviksemme punnita laukut tässä vaiheessa matkaa. Ängettiin suurin osa tavaroista laukkuun ja laukku kiinni. Oma laukku painoi vajaa 22kg ja Mintun 13,5kg. Tarttee vissiin himmata tätä shoppailuvimmaa.

Laitoin tänään uudet lenkkarit jalkaan. Oli kyllä mukavat ja pitkästä aikaa ei alaselkää särkenyt päivän aikana laisinkaan. Kuitenkin jalkapohjia särki jonkinverran, kun ei ollut pohjallisia.