Elikkäs, taas uusi reissublogi. Tällä kertaa lähden reissuun isosisko kanssa ja kohde on New York ja ajankohta 1.5-16.5.2016.

Idea lähti muutama vuosi sitten, kun sanoin että haluaisin lähteä Amerikkaan ja siskoni taas halusi tarkalleen New Yorkiin. Kompromissi syntyi ja päädyimme lähtemään yhdessä reissuun. Yksi pääsyy miksi valitsimme toukokuun ajankohdaksemme oli se, että rakas isosiskoni täyttää 30! Wohoo. Eli vietämme siellä synttäreitä. Mahtaako tulla tavaksi lähteä ulkomaille viettämään Mintun synttäreitä, sillä vietimme hänen 25 synttäreitä Kreetalla.

Lennot hankittiin lokakuussa. Lentoja olin kattella jo useamman kuukauden. Hinta näytti 800e, kunnes kerran hinta oli pudonnut 425e. Silloin soitin Mintulle ja kysyin otetaanko lento, vaikka siinä olisikin vaihto. Minttu sanoi, että odotellaan hetki vielä että hän kysyy työkaveriltaan. Muutaman päivän kuluttua Minttu soitti takaisin ja sanoi että otetaan lento vaan. Lennon hinta oli noussut 467e, mutta se oli suora ja Finnairin.

Majoitus hankittiin vasta tammikuussa. Otettiin huone Airbnb:n kautta. Vähän jännittää millainen se kämppä oikeasti sitten on. Hotelli olis ollu iha kiva, mut Manhattan on aivan älyttömän kallis.

Isompia suunnitelmia ei vielä ole, mutta ainakin musikaali ja vapauden patsas tarttee käydä kattomassa. 

 

Seuraava päivitys on reilun kuukauden päästä :)